VÅR I SIKTE

Äntligen anas en doft av vår. Det näst intill otroliga har hänt...Flera månaders samlade snöflingor hoppackade av kyla och is får ge vika för vårregnet och de första vårliga solstrålarna.
Man förvånas varje dag av kraften i nyskapelsen. Det man vant sig vid att se, att skotta, att med kraftansträngningar envist motarbeta försvinner framför ögonen på oss.
Det verkar så lätt.. För den som håller allt i sin hand. Allt har sin tid. Snöa har sin tid. Töa har sin.
Det som man kan tycka har kämpat mot oss under kalla vinterdagar, rinner ner i marken och ger den kalla jorden sin potential till nytt liv.
Hosea säger om Gud:"Så visst som gryningen ska han träda fram, han ska komma till oss som ett regn, ett vårregn som vattnar jorden."
Den våren ser jag fram emot, mer än den jag ser utanför mitt fönster. Men båda dessa har så mycket gott att ge, så många förutsättningar för nytt liv. Fantastiskt att få leva här och nu...med vår i sikte!
Njut !
MVH Yvonne


Kommentarer
Postat av: Miaj

så sant som det är sagt, mams!

2010-03-28 @ 21:39:05
URL: http://miaj.blogg.se/
Postat av: Mira

Hej Yvonne!

Vad roligt att du bloggar! Håller med dig att det är så underbart att våren äntligen verkar ha kommit på allvar. Ville också säga TACK till dig för den där söndagen när du va med Nadja på mötet! Hon tycker verkligen om dig och det gör jag också. Glad påsk-kram, Mira

2010-04-04 @ 22:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0